+36 70 317 0325 | Hívj és megbeszéljük céljaidat!

BodyArt.

Ha szereted a jógát, a piláteszt és az egymásra épülő, dinamikus gyakorlatokat, akkor a BodyArt neked való!
  •  A BodyArt, hasonlóan a jógához, az egész test részvételét és bekapcsolását megkívánja a mozgás során.
  • Komplex mozgásforma, ami a test és a lélek koncentrációját igényli, kikapcsol, feltölt és energetizál, miközben megtanít a belégzés-kilégzés ritmusára mozogni
  • Én mindig azon leszek, hogy egy-egy óra alatt minden testtájadat átmozgassam.
  • Nézz be az órámra, én segítelek majd minden mozdulat elsajátításában, mozogj együtt a csoporttal és tágítsd ki mozgástartományod határait!

 Részletesen a bodyARTról .

A bodyART® mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között.
A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára.
Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít.
A bodyART® edzéssel fejlődik a hajlékonyág, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

Hajlékonyság

A BodyArttal újra vissza-nyerheted hajlékonyságod, visszaállíthatod izmaid rugalmasságát, nem csak testileg alakulsz át, hanem lelkileg is kiegyensúlyozottabb leszel.

Teljesség

A BodyArt mozgásanyaga: dinamikus jóga gyakorlatok, légző gyakorlatok, pilátesz gyakorlatok, gerinc-, csigolyagyakorlatok, nyújtó gyakorlatok.

Figyelem

A BodyArt kreativitást, nagy odafigyelést igényel az edző részéről, így biztos lehetsz benne, hogy soha nem fogsz unatkozni, mindig új kihívásokat fogsz találni ebben a nagyszerű sportban.

Készen Állsz a Változásra?

Ha kérdésed van vedd fel velem a kapcsolatot szívesen segítek! Várlak Személyi Edzéseimen is!

hirkaedina@gmail.com

+36 70 317 0325

HIRKA EDINA

Itt Fogunk Találkozni

bodyART Biatorbágy

BIAFITNESS

2051 Biatorbágy, Szabadság út 12.

H-P: 6:30-21:30

SZ-V: 08:00-14:00